Adres :
Rue Haute 4, 6990 Hotton, Belgique
fr
nl
Beschrijving

Wil je met het gezin graag een frisse neus halen tijdens een onvergetelijke activiteit? Ontdek het doen en laten van de bever tijdens een lange wandeling langs de rivieren in deze mooie streek! 

De bever is een fascinerend dier dat bekendstaat om de dammen en burchten die hij bouwt in waterlopen. Droomde je er altijd al van om een bever van dichtbij te zien, of ben je gewoon nieuwsgierig naar het leven van een wild dier? Kom dit sympathieke zoogdier ontdekken tijdens een originele activiteit in Hotton! Via een zoektocht in de natuur ga je op zoek naar aanwijzingen die hij heeft achtergelaten. Een halve dag lang kruip je dus in de huid van een avontuurlijke detective

Beleef een heus avontuur in de natuur 

De hele wandeling lang word je bijgestaan door een natuurgids van RIVEO, het informatiecentrum in het teken van de rivier. Die legt uit hoe het leven van de bever eruitziet. Aan de hand van leuke activiteiten kom je te weten wat zijn gewoontes zijn en observeer je dammen, burchten en holen ... en zelfs bomen waar hij aan heeft geknaagd. Wedden dat je er niet genoeg van kunt krijgen? Een ideale en leerrijke activiteit voor het hele gezin langs de Ourthe en langs een zijriviertje in het bos ... Als echte avonturier mag je uiteraard je beste laarzen of wandelschoenen niet vergeten! 

Voor bezoekers van Ardennes-étape is er nog een extraatje. Die krijgen een korting van 50% per persoon voor het bezoek aan RIVEO; voor de tentoonstelling 'STOP Invasies!' en de aquaria, of voor een ronde minigolf bij RIVEO (exclusief gecombineerde tickets).

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Je krijgt een korting van 50% per persoon voor het bezoek aan RIVEO; voor de tentoonstelling 'STOP Invasies!' en de aquaria, of voor een ronde minigolf bij RIVEO (exclusief gecombineerde tickets).

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Voor groepen van 1 tot 25 personen 

Tarieven

€7 per persoon voor een minimum van 20 personen. Indien minder dan 20 personen, wordt een vast tarief van €140 in rekening gebracht

Contact en reserveren
Kantooruren

Van 10 u. tot 13 u. (het hele jaar door)

Op afspraak (reserveer minstens vijf dagen vooraf)


E-mail

Adres van de activiteit
Rue Haute 4, 6990 Hotton, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Hotton
- op 0km afstand