Adres :
Fontenal 28, 6680 Sainte-Ode, Belgique
fr
nl
Duur : +- 1u45
Beschrijving

Vlonderpaden en loopbruggen

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Sainte-Ode en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 


Deze schattenjacht (3.6 km) brengt je naar Sainte-Ode, rond het natuurreservaat van Orti. Dit beschermde drasland is de thuisbasis van bevers, diverse plantensoorten en binnenkort misschien ook otters. Je volgt er verschillende weggetjes: vlonderpaden, een oude spoorweg, bruggen en loopbruggen over de Ourthe en de Laval, een pad door het bos ... Onderweg bewonder je de lokale fauna en flora, prachtige landschappen en zelfs enkele kunstwerken. 
 

Ik ontdek deze ervaring

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

Tarieven

Gratis

Contact en reserveren
Kantooruren

Toute l'annéeAdres van de activiteit
Fontenal 28, 6680 Sainte-Ode, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de fiets
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Sainte-Ode
- op 0km afstand