Adres :
Av. de la Salm 67, 6690 Vielsalm, Belgique
fr
nl
Duur : +- 1u15
Beschrijving

In het spoor van de Macralles

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Vielsalm en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 


Voor deze schattenjacht (3.2 km) trek je naar Vielsalm, de streek van de Macralles. Elk jaar op 20 juli vieren deze legendarische heksen hun sabbat op de rotsen van de Tienne Messe. Tijdens een wandeling rond het Meer van Les Doyards krijg je de meest kleurrijke, folkloristische verhalen van de streek te horen.

Ik ontdek deze ervaring

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

Tarieven

GratisAdres van de activiteit
Av. de la Salm 67, 6690 Vielsalm, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 1km afstand
Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 1km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Vielsalm
- op 1km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Vielsalm
- op 1km afstand