Modern, stijlvol ingericht vakantiehuis voor 6 personen in Xhoffraix, Hoge Venen

[106215-02]
4/6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Welkom bij dit prachtige vakantiehuis in Malmedy (Xhoffraix), een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf in de Hoge Venen. Dit huis is ideaal voor 6 personen en biedt alle comfort die je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van je vakantie. Met 2 slaapkamers en 1 badkamer, is er voldoende ruimte voor iedereen. De inrichting is zowel comfortabel als modern . Als je zin hebt...

Welkom bij dit prachtige vakantiehuis in Malmedy (Xhoffraix), een ideale plek voor een onvergetelijk verblijf in de Hoge Venen. Dit huis is ideaal voor 6 personen en biedt alle comfort die je nodig hebt om te ontspannen en te genieten van je vakantie.

Met 2 slaapkamers en 1 badkamer, is er voldoende ruimte voor iedereen. De inrichting is zowel comfortabel als modern. Als je zin hebt om buiten te eten of gewoon te genieten van de frisse lucht, dan is er een privétuin met een barbecue. Tijdens de kerstperiode wordt het huis omgetoverd tot een gezellige plek met een speciale kerstsfeer.

Maar het echte voordeel van dit vakantiehuis is de locatie. Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die je vakantie nog aangenamer zullen maken.

Ben je geïnteresseerd in cultuur en geschiedenis? Bezoek dan het Malmundarium in Malmedy of de Abdij van Stavelot. Beide plaatsen bieden een fascinerend inzicht in het rijke verleden van de regio.

Voor natuurliefhebbers is een wandeling naar de Rocher de Falize een must. Vanaf deze rots geniet je een uniek uitzicht over de vallei van de Warche. Of maak een ontdekkingstocht rond het en de stuwdam en het meer van Robertville.

Op zoek bent naar adrenaline? Dan kan je terecht op het circuit van Spa-Francorchamps. En voor een sprookjesachtige ervaring, bezoek je de waterval van de Bayehon.

Waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf in dit prachtige vakantiehuis in Malmedy (Xhoffraix) en beleef een onvergetelijke vakantie in de Hoge Venen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Kerstsfeer
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin
Oriëntatie
Zuid-West
Opmerking :
non protégé
Aantal niveaus
Totale oppervlakte
150 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Warmtepomp
Jaar van renovatie
2018

Niveau -1

  • Zitkamer

    Decoratieve openhaard, TV, Piano non racordé

Niveau 0

  • Hall

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffietoestel Dolce Gusto , Soepmixer , Weegschaal
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2/4p

    1p bed x 1, Stapelbed x 1, 2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet x1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind gedeeltelijk door een omheining, Oppervlakte 100 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Babyspullen zelf mee te brengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
1 km
Meer
7 km (Robertville)
Skipiste
500 m
Restaurants
9 km (Malmedy)
Winkels
9 km (Malmedy)
Bakkerij
500 m
Apotheek
9 km (Malmedy)
Markt
9 km (Malmedy)
VVV Kantoor
9 km (Malmedy)
Mister Cash
9 km (Malmedy)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

F. Ingrid NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2024

Aangenaam verblijf in een moderne woning.

Vertalen naar het Nederlands
S. Ben NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2024

Prachtig vakantiehuis voor 6 personen met een rustige ligging en perfect gelegen als startpunt voor MTB-ritten en/of wandeluitstappen. De eigenaars zijn super vriendelijk en hadden zelfs een welkomstdrankje aangeboden. Zeker een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
E. Verbong NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2024

Hartstikke mooi huis met gunstige ligging voor wandelingen. Eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. De matrassen van het stapelbed zijn wat aan de harde kant maar dat kan persoonlijk zijn.

Vertalen naar het Nederlands
D. Mathieu NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Februari 2024

Het perfecte verblijf als uitvalsbasis voor een bezoek aan ons mooiste stukje België, de Hoge Venen. Het huisje is voorzien van alle comfort en beschikt over alle noodzakelijke faciliteiten. De ruime eettafel, waar overdag kan worden geklets, gegeten, gelachen en zo veel meer, staat in rechtstreekse verbinding met de keuken. ‘s Avonds verhuist men dan naar de benedenverdieping waar gezelligheid troef is voor de aperitief. De bakker op wandelafstand is een plus. Enkel lof voor Yves en Petra!!!

Vertalen naar het Nederlands
V. Tim NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2024

Mooie, hedendaagse vakantiewoning met alle comfort in een rustige omgeving. Vele wandel en mountainbike mogelijkheden in de buurt.

Vertalen naar het Nederlands
K. Wendy NL Belgique
8,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2023

Mooi huis met een goede ligging. In dit gebied kun je super mooie wandelingen maken en zijn er veel mountainbike routes. De bakker zit op 8 min. loopafstand en in Malmedy Centrum zijn genoeg winkels. Petra & Yves hebben ons goed ontvangen en goede tips gegeven van de omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
V. Bram NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek December 2023

We hadden een zeer aangenaam verblijf in het vakantiehuis van Guy en Petra in Xhoffraix. Het huis is uitermate proper met heel veel lichtinval en een mooie inrichting. We werden trouwens ook zeer hartelijk onthaald. Dankjewel Guy en Petra!

Vertalen naar het Nederlands
D. Filip NL Belgique
9,9
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend December 2023

Het huis is alles wat je mag verwachten. Zeer gezellig, en alles is voorhanden. Ook prachtige ligging. En zeer warme ontvangst door Petra. Aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken