Comfortabele en moderne villa voor 8 personen in Paliseul, Ardennen

[107494-01]
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Uitstekend Lees de reacties 9,7

Welkom in deze luxe villa in Paliseul, perfect voor een groep van 8 personen die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne vakantieplek in de Ardennen. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers , een bubbelbad en een biljarttafel , is er genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen en te genieten. De villa is uitgerust met een gasbarbecue , ideaal voor gezellige zomeravonden op het...

Welkom in deze luxe villa in Paliseul, perfect voor een groep van 8 personen die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne vakantieplek in de Ardennen. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een bubbelbad en een biljarttafel, is er genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen en te genieten.

De villa is uitgerust met een gasbarbecue, ideaal voor gezellige zomeravonden op het privéterras. En als het weer wat koeler wordt, kan je je opwarmen bij de houtkachel. De villa heeft ook een laadpaal, dus als je met een elektrische auto komt, hoef je je geen zorgen te maken over het opladen.

De kinderen zullen dol zijn op de speelkamer en de grote privétuin. En als je met een baby komt, is er een kinderbedje en een kinderstoel beschikbaar. Deze villa is echt ontworpen met het oog op comfort en gemak, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie.

In de omgeving van Paliseul is er zoveel te doen en te zien. Bezoek bijvoorbeeld het kasteel van Herbeumont, een stukje middeleeuwen midden in de natuur. Of breng een dag door in het domein van Mirwart, een prachtig natuurgebied dat ideaal is voor wandelingen en picknicks.

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, dan is het Kasteel van Bouillon een must. Je kan ook het charmante Boekendorp Redu bezoeken, of de middeleeuwse kasteelruïnes van Herbeumont bewonderen.

En vergeet niet het Nationaal park van de Semoisvallei te bezoeken, een van de mooiste plekken in de zuidelijke Ardennen. Of droom weg op het uitkijkpunt van Frahan in Rochehaut, waar je een adembenemend uitzicht hebt over de omgeving.

Kortom, deze luxe villa in Paliseul is de perfecte uitvalsbasis om de Ardennen te ontdekken. Boek nu je verblijf!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Burlen van het hert
Kerstsfeer
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Gasbarbecue , Barbecue
Speelruimte
Houtkachel
Wifi
Biljart
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
EV-oplaadpunt
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Halfvrijstaand huis, grenzend aan de woning van de eigenaar
Ligging
Aan het eind van een dorp, Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Jardin et campagne
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
200 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming op gas
Bouwjaar
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Afwasmachine x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer Filter-koffiezetapparaat , Koffietoestel Dolce Gusto , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers , Stofzuiger

Niveau 1

  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 2
  • Badkamer

    Bubbelbad, Douche x 1, Wastafel x 2

Niveau 2

  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Speelkamer

    TV, Biljart, Bibliotheek, Boeken

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 1000 m²
  • Privéterras

    Tuinmeubilair, Gasbarbecue, Oppervlakte 40 m²
  • Privéparking

    Laadstation voor elektrisch voertuig, Aantal parkeerplaatsen: 6
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Vaatdoeken mee te nemen
Apotheek
5 km (Paliseul)
Bos
500 m (Paliseul)
Restaurants
2 km (Rochehaut)
VVV Kantoor
2 km (Rochehaut)
Restaurants
5 km (Paliseul)
Winkels
5 km (Paliseul)
Bakkerij
5 km (Paliseul)

11 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,7
Uitstekend

S. Thea NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week April 2024

Wat een zalig huis en uitzicht! Overal alle ruimte en ook buiten ruimtes zalig. Wij hebben genoten. Gezin; 5 volwassenen. Gastvrije ontvangst en met Translate is communicatie prima. Borrelplank en diverse drankjes in koelkast heel gastvrij. En een super schoon huis. Echt een aanrader wat ons betreft.

Vertalen naar het Nederlands
J. Katrien NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2024

Gewelig huis met een geweldige liggen. Het was er wel heel warm, hoewel het nog maar april was.

Vertalen naar het Nederlands
C. Yves NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Januari 2024

Fantastisch mooi huis. Helemaal zelf gebouwd door de eigenaar met erg mooie afwerking, oog voor detail en erg gezellig. Prima ligging voor wandel-en fietstochten. Centrum (met bakker, slager en supermarkt- op 4 km.

Vertalen naar het Nederlands
D. Bart NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2023

Prachtige ruime woning, perfect ingericht, goed uitgeruste keuken! Wij waren met 5, maar zeker geschikt voor 8 personen. De pooltafel is echt een pluspunt. Zeer aangename eigenaar, bijzonder reactief bij vragen. Leuke omgeving met voldoende wandelmogelijkheden, zowel lange als korte wandelingen. Supermarkt op 5 minuten rijden is altijd meegenomen. Kortom : Topverblijf!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend December 2023

Het verblijf in de woning van Félicien is ons uitstekend meegevallen (ondanks het zeer slechte weer). Een goede ontvangst met drankjes en een aperitiefschotel koel in de ijskast. Het huis zelf is praktisch, mooi ingericht en gezellig. Comfortabele zetels en verschillende 'hoekjes' waar je kan zitten. Mooie omgeving om te wandelen en toch dicht bij winkels en/of restaurants. Wij komen graag terug, maar dan eens in de zomer om van het grote terras met uitzicht te kunnen genieten !

Vertalen naar het Nederlands
D. Nathan NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Felicien heeft een geweldig mooi vakantieverblijf zelf gebouwd en onderhoudt het met veel liefde. Het afspreken via Whatsapp liep uitstekend vlot. Het verblijf is perfect voor 8 personen. Veel leuke wandelingen in de buurt. Zeer ruime living en keuken voor grote groepen. Wij komen zeker nog terug!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Zeer nette accommodatie. Aardige eigenaar en goed en fijn contact. Heel fijn verblijf gehad. Ik zou dit zeker aanraden aan andere.

Vertalen naar het Nederlands
D. Elsje NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2023

Prachtige, zeer comfortabele, nette vakantiewoning, op alles voorzien voor een aangenaam verblijf, zelfs op regenachtige dagen. Lichtrijke ruimtes, zalige terrassen, sympathieke eigenaar, mooie omgeving, een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
P. Rob NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek November 2023

Zeer mooi en verzorgd huis. Zeer netjes . Veel ruimte en licht . Het huis is nieuw en kwaliteitsvol afgewerkt. Er was een welkomsdrankje en hapje ; attentvol ! De eigenaar was ook erg goed bereikbaar en reageerde snel. Het huis is voorzien voor 8 personen en wij waren maar met 4 . Hierdoor was de prijs aan de hoge kant; maar voor 8 personen wel correct. Opont is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en mountainbikeritten. Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2023

Niks dan lof over dit vakantiehuis.; ruim, netjes en mooi gelegen.

Vertalen naar het Nederlands
D. Marc FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Oktober 2023

Excellent séjour dans un gîte neuf et très bien agencé. Nous avons très bien été accueilli par le propriétaire qui s'est vraiment montré "aux petits soins" avec nous. Les points forts du gîte sont certainement le très bel espace de vie, les belles terrasses et la magnifique vue.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken