Adres :
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique
fr
nl
Duur : +- 2.15 u
Beschrijving

De kracht van water

Trek er met het hele gezin opuit voor een wandeltocht die ergens het midden houdt tussen geocachen en op schatten jagen. Ontdek wat Coo en de wijde omgeving te bieden hebben, maak plezier met je kids en geniet van een leuk dagje in de buitenlucht. 

Voor deze schattenjacht (6.7 km) moet je Coo en omgeving zijn. Je vertrekt bij Petit Coo, waar je uitkijkt over de indrukwekkende waterkrachtcentrale van Coo in een oude meander van de Amblève. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om je kroost te tonen hoe duurzame energie wordt geproduceerd. En ondertussen geniet je ook nog eens van het uitzicht over de heuvelachtige Ardennen langs het water.

Ik ontdek deze ervaring

coypright : Vadrouillons.com

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Verzamel  Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Hoe werkt Totemus?

Alles wat je voor dit avontuur nodig hebt, is een gratis app (App Store / Google Play). Op Totemus vind je meer dan zeventig schattenjachten in Wallonië en Brussel, met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Langs elk parcours kom je meer te weten over de plaatselijke legendes en het lokale natuurlijke, architecturale, gastronomische en artistieke erfgoed.

Voor elk parcours dat je aflegt, verdien je Toteez in de app. Verzamel zoveel mogelijk Toteez en ruil ze in de Geschenkgrot in voor cadeaubonnen van de diverse partners. Denk maar aan een toegangsticket voor een escape game, een degustatie, een bioscoopbezoek of zelfs korting op je volgende verblijf bij Ardennes-étape.

Met deze gratis activiteit tover je vast een glimlach op het gezicht van je kids. Ideaal dus om je verblijf in deze regio helemaal onvergetelijk te maken. Haal je wandelschoenen boven, laad je telefoon volledig op ... en vertrekken maar!

Ik ontdek deze ervaring

 

Tarieven

Gratis Adres van de activiteit
Petit Coo 4, 4970 Stavelot, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 0km afstand
Te voet
Luik - Stavelot
- op 1km afstand