Adres :
Place Reine Astrid 3, 5500 Dinant, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

Velen hebben er al van gehoord, maar lang niet iedereen heeft al van dichtbij kennisgemaakt met de Citadel. Omdat zowel kinderen als volwassenen erdoor betoverd zullen zijn, is de Citadel van Dinant een absolute must see tijdens je volgende verblijf in de Ardennen.

Hoog op de Dinantse rotsen, op de oever van de Maas, in een groene omgeving met een stedelijke sfeer brengt de Citadel een belangrijk stukje Belgische geschiedenis tot leven. Dit monument uit 1818 biedt je trouwens ook verbluffende uitkijkpunten over de hele omgeving. En wat voor omgeving! Er is van alles te doen, zowel culturele activiteiten als culinaire events en festivals. Dinant is de ideale uitvalsbasis voor een evenement (ook voor groepen van minimaal twintig personen) of gewoon om even heerlijk te ontspannen met het hele gezin.

Maak gebruik van de 3-in-1-formule: verken de Citadel en neem de kabelbaan naar het centrum van Dinant. Je kinderen zullen er geen genoeg van krijgen! Ga daarna voor een cruise op de Maas of maak je keuze uit de vele activiteiten die je hier kunt doen.

©Photos : Citadelle de Dinant

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

groepstarief voor individuen voor het bezoek van de citadel (niet geldig op andere arrangementen en niet cumuleerbaar met andere kortingen) 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Een grote parking gelegen aan de achterkant van de Citadel is bereikbaar via het plateau en biedt plaats aan 150 voertuigen zonder enige verkeersproblemen voor de stad Dinant met zich mee te brengen. Bovendien is het volledig gratis.

Tarieven
  • van 10 tot 12 euro voor het bezoek aan de citadel 
  • van 15 tot 20 euro voor het 3 in 1 pakket


Adres van de activiteit
Place Reine Astrid 3, 5500 Dinant, Belgique

De omgeving ontdekken

Onze favoriet
Te voet
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 1km afstand
Te voet
Namen - Dinant
- op 3km afstand
Onze favoriet
Te voet
- op 3km afstand