Adres :
Rue Joseph Lamotte, 5580 Rochefort, Belgique
fr
nl
Beschrijving

In het Domein van de Grotten van Han val je van de ene verwondering in de andere! Ga te voet of met de safaricar op avontuur in het dierenpark en maak er kennis met de wilde dieren uit onze contreien. Het Domein van de Grotten van Han, zo magisch is de natuur!

Ontdek de grot ... 

Maak een reis naar het middelpunt van de aarde in de Grotten van Han. Bezoek de enorme zalen en vergaap je aan de adembenemende verlichting. Onze voorouders gebruikten ze als schuilplaats, vandaag bewonderen wij de schoonheid ervan. De grotten werden gevormd door de Lesse en zijn door de Walen verkozen tot hun favoriete toeristische erfgoed. Bewonder hun schatten met je eigen ogen. 

... en breng een bezoekje aan het dierenpark 

Te voet of in een safarivoertuig, het park van 250 hectare moet je gezien hebben! Onder de 650 dieren van ons continent en onze ecosystemen vind je de Europese Big Five: bizon, wolf, bruine beer, lynx en veelvraat. En die leven er in hun natuurlijke omgeving. Het park is begaan met het milieu en neemt deel aan programma's voor de herintroductie van bedreigde diersoorten. Er wacht je ook een geheim bos, met prachtige kunstwerken en mooie panorama’s. 

Vergeet zeker het PrehistoHan-museum niet!

Kom ook de fabelachtige archeologische schat van de Grotten van Han ontdekken. Hij werd gevonden op de bodem van de rivier en is minstens 10.000 jaar oud! Aan de hand van films, schaalmodellen en foto's herbeleef je 60 jaar archeologische opgravingen. Via de indrukwekkende collectie maak je echt een reis terug in de tijd. 

Kortom, na een dagje op het Domein van de Grotten van Han keert iedereen verrukt terug naar huis.

 ©Foto's: Website Domein van de Grotten van Han

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

-25%* Korting in procenten op HanPASS met de code ARDE24ETAP

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Er zijn verschillende plaatsen om te eten en te picknicken.
  • Speeltuin
  • Twee betalende parkings
  • Honden (aan de leiband) zijn toegestaan in de grotten maar niet in het dierenpark.
  • De PassHan is geldig voor 3 attracties (dierenpark, grotten en museum). Deze attracties kun je op verschillende dagen bezoeken. 
Tarieven

PassHan:

  • Volwassenen: 41,5 euro 
  • Kinderen (4 - 11 jaar): 31,5 euro
  • Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis 
Contact en reserveren
Kantooruren

Online betaling bij het reserveren. Toon op de dag van je bezoek je Activity Pass om je e-ticket te valideren.Adres van de activiteit
Rue Joseph Lamotte, 5580 Rochefort, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Te voet
Namen - Rochefort
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Rochefort
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Rochefort
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Rochefort
- op 0km afstand