Adres :
La Roche-en-Ardenne, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

Kom je met een groep van 10 of meer personen naar La Roche-en-Ardenne? Je hebt gekozen voor een betoverende bestemming waar elke hoek de middeleeuwse geschiedenis en de natuurlijke pracht van de Ardennen onthult. Geniet van een gedenkwaardige begeleide dag, perfect voor natuurliefhebbers, geschiedenisfanaten en ontdekkingsreizigers.

Bij zonsopgang in het Wildpark:

Begin jouw dag in het Wildpark, een wilde ontsnapping in het hart van de Ardense natuur. Gedurende ongeveer twee uur duik je in de fascinerende wereld van flora en fauna door samen met een ervaren verzorger het voeren van de dieren in het park bij te wonen. Je krijgt de unieke kans om deze prachtige wezens van dichtbij in hun natuurlijke habitat te observeren. Ontmoet een majestueuze kudde damherten, edelherten en hinden, observeer wolven, moeflons, wilde zwijnen en hun biggen, evenals andere fascinerende bosbewoners. Deze exclusieve activiteit stel je in staat om de achterkant van het park te ontdekken voordat het voor het publiek opengaat, wat een intieme en verrijkende ervaring in de natuur biedt.

Tweede stop bij het Feodale Kasteel:

Jouw gids leid je vervolgens naar het Feodale Kasteel van La Roche-en-Ardenne, dat majestueus op zijn rotsige uitloper ligt en de Ourthe-vallei domineert. Duik in de boeiende verhalen van ridders, edele dames en epische veldslagen die dit architecturale juweel door de eeuwen heen hebben gevormd.

Na deze spannende verkenning, ga je naar de pittoreske taverne van het kasteel voor een voortreffelijke proeverij. Ga zitten en geniet van een royale aperitiefplank met de lekkernijen van Maison Bouillon & Fils: smakelijke charcuterie, gerijpte kazen en delicieus bereide olijven. Om deze feestmaaltijd te begeleiden, geniet je van een glas Purnalet, een betoverend lokaal drankje gemaakt van sleepruimen.

Sluit jouw trip af met een bezoek aan het Toeristenbureau:

Beëindig jouw dag prachtig met een kort bezoek aan het Toeristenbureau van La Roche. Als Ardennes étape-bezoeker geniet je van een exclusief voordeel door jouw gratis wandelkaart op te halen. Profiteer van deze kans om jouw toekomstige verkenningen in de regio te plannen terwijl je lokaal advies ontvangt. Het vriendelijke team van het toeristenbureau help je om het meeste uit jouw verblijf in La Roche-en-Ardenne te halen.

©foto's: Denis Closon - Capture Studio

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als Ardennes-étape-bezoeker, per groep van 10 personen ontvang je een gratis wandelkaart bij het Toeristenbureau van La Roche! Bewaar de tickets van de twee voorgaande activiteiten om bij de receptie van het Toeristenbureau, samen met jouw Activity Pass, te tonen. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of kortingen.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Activiteit voor groepen van 10 of meer personen.
  • De activiteit in het wildpark begint om 9:30 uur en duurt ongeveer 2 uur.
  • De kasteelactiviteit (tijd op aanvraag) duurt ongeveer 1 uur.
  • Het kasteel kan gesloten zijn bij sneeuw en/of ijs.
  • Adres Wildpark: Chemin du Parc à Gibier 1, 6980 La Roche-en-Ardenne. Meer info op: http://www.parc-gibier-laroche.be
  • Adres Kasteel: Rue du Vieux Chateau 4, 6980 La Roche-en-Ardenne. Valkenieren, zomer- en Halloweenactiviteiten. Meer info op: http://www.chateaudelaroche.be
  • Adres Toeristenbureau: Pl. du Marché 13, 6980 La Roche-en-Ardenne (elke dag van het jaar geopend van 09:30 tot 17:00 uur, behalve 25/12, 01/01 en op de zondag van het lokale carnaval)
Tarieven
  • Volwassene: €43,50
  • Kind (tussen 3 en 12 jaar): €41,50

Telefoon

Adres van de activiteit
La Roche-en-Ardenne, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand