Adres :
La Roche-en-Ardenne, Belgique
fr
en
Duur : 2 - 3 u
Beschrijving

Zin in een avontuurlijke en leerzame ervaring in de prachtige Ardense natuur? Tijdens een gezamenlijke activiteit waarmee je het hele gezin, je vrienden of je collega’s trakteert op een plezante uitdaging?

Ervaren organisator Eric van ‘Survie en Famille’ stelt je een oriëntatiewandeling voor. Een originele activiteit waarbij je de kans krijgt om je navigatievaardigheden te testen en te verbeteren. Alles begint met een boeiende uitleg van een 20-tal minuten waarin Eric jullie inwijdt in het gebruik van een kompas en het lezen van stafkaarten. Onmisbare vaardigheden, als je straks zonder begeleiding moet navigeren door bosrijk terrein.

Na het verdelen van kompassen en kaarten, voorzien van aanwijzingen over de markeringen onderweg, kan het avontuur binnen. De uitdaging bestaat erin om een parcours van 1.30 tot 2 uur af te leggen. Wat de activiteit extra spannend maakt, is het raadsel dat je op het einde moet ontrafelen aan de hand van mysterieuze aanwijzingen die je op je weg verzamelt. Verwacht je aan een interactieve ervaring in het teken van teamwork en probleemoplossend denken.

De beloning die jullie op het einde wacht is een schatkist waarvan je de code moet weten te kraken aan de hand van de verzamelde aanwijzingen onderweg. In de kist wacht jullie een heerlijk aperitief met lokale lekkernijen…

De wandeling zelf stelt geen speciale fysieke eisen en is dus toegankelijk voor iedereen. De activiteit is daarom geschikt voor alle leeftijden. Kortom, een uitstekende tip voor een familie-uitstapje of een teambuilding waarover nog lang zal nagepraat worden!

Mooi meegenomen: als Ardennes-étape klant krijgen jullie € 5 korting per persoon.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Geniet van € 5 korting per persoon 

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

De oriëntatiewandeling wordt op 2 locaties georganiseerd:

  • In Nagimont: parcours van ongeveer 3,5km, voornamelijk in bosgebied.
  • In La Roche-en-Ardenne: parcours van ongeveer 3,7 km, voornamelijk op het platteland en langs een weg.

Eric past zich aan jou aan! Heb je zin in een oriëntatiewandeling met navigatie of een leuke met aanwijzingen onderweg? De keuze is aan jou 

Minimaal 3 personen Maximaal 12 personen 

Tarieven
  • Volwassene (15+ jaar): € 35. 
  • Kind (8 tot 15 jaar): € 25
  • Kinderen onder de 5 jaar: gratis.
Contact en reserveren
Kantooruren

Op afspraak, minstens 2 dagen van tevoren Adres van de activiteit
La Roche-en-Ardenne, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand
Te voet
Luxemburg - La Roche-en-Ardenne
- op 0km afstand