Adres :
Rue du Hazoir 8, 5080 La Bruyère, Belgique
fr
Duur : 90 tot 120 minuten
Beschrijving

In de buurt van Namen wacht je in het gezelschap van je gezin, je vrienden of collega’s een unieke ervaring: een escape game waarbij de tijd van geen enkel belang is. De naam van de organisator, Le Siroteur, verklapt het al: siroter betekent in het Frans zoveel als ‘rustig je tijd nemen’. Snelheid is bij deze uitdaging dan ook van geen enkel nut. Rustig genieten en ontdekken is de boodschap!

De belevenis vindt plaats in open lucht, in een boomgaard vol peren- en appelbomen. Hier werden vroeger de vruchten geplukt die de basis vormden voor een lokale delicatesse: de Pwairet: de overheerlijke peren- en appelstroop die in de 19e eeuw op het basismenu stond van elk gezin in deze streek.

De rode draad van dit escape game is gebaseerd op authentieke historische gegevens. In de boomgaard ga je met 6 tot 10 deelnemers op zoek naar aanwijzingen die je op het spoor brengen van de ingrediënten, het recept en de typische bereidingsrituelen van de Pwairet. Je neemt daarbij rustig de tijd, reken tussen drie kwartier en anderhalf uur om je missie gezapig tot een goed einde te brengen.

Als extra toevoeging kan je kiezen uit 2 opties om je beleving nog onvergetelijker te maken. Om te beginnen kan je aan je ervaring een prettig aperitiefmoment breien. Als Ardennes-étape klant krijg je daarbij voor je groep trouwens gratis een extra fles van de overheerlijke lokale aperitiefdrank! Wil je de beleving nog gedenkwaardiger maken? Kies dan voor de optie kampvuur, en speel het spel tegen valavond, waarbij het aperitief (en je Ardennes-étape voordeel!) sowieso inbegrepen is.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Neem als groep de optie apéro of kampvuur en geniet gratis van een extra fles.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

6 tot 10 deelnemers

Talen van de activiteit: Frans

Tarieven
  • Optie apéro: vanaf € 29/p
  • Optie kampvuur: vanaf € 35/p Bij deze optie vindt de activiteit plaats bij valavond (start rond 19u) en is het aperitief automatisch inbegrepen.

Contact en reserveren
Kantooruren

Van mei tot oktober

Uurregeling: de ervaring is mogelijk van 10 tot 19 uur

Op afspraakAdres van de activiteit
Rue du Hazoir 8, 5080 La Bruyère, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de fiets
Namen - La Bruyère
- op 1km afstand
Namen - La Bruyère
- op 2km afstand
Te voet
Namen - Namen
- op 3km afstand
Met de fiets
Met de fiets
Namen - Namen
- op 6km afstand