Adres :
Rue du Hazoir 8, 5080 La Bruyère, Belgique
fr
Duur : 90 tot 120 minuten
Beschrijving

Leef je uit in een origineel escape game waarbij je een beroep moet doen op verschillende kwaliteiten: observatievermogen, zin voor oriëntatie en rechtvaardigheidsgevoel. Je hebt het al begrepen: een uitgelezen uitdaging om in team aan te gaan. Met 2 tot 5 personen per team sprokkel je in een kruiwagen doorheen een labyrint in een maïsveld aanwijzingen bijeen om een netelige kwestie op te lossen.

Voor de inzet van het spel gaan we terug naar ware gebeurtenissen uit de 18e eeuw. Burggraaf Desandrouin van Namen kreeg van zijn keizerin de moeilijke opdracht om de landbouwgronden eerlijk te verdelen onder de plaatselijke boerenfamilies. Er is één perceel waarbij zich een bijzonder ingewikkeld conflict voordoet omdat niet minder dan acht verschillende families er aanspraak op maken. De burggraaf staat voor een bijna onmogelijke taak

Dat is het moment waarop jij met je team op het toneel verschijnt. Leid je kruiwagen met vaste hand door het labyrint, en ga op zoek naar sporen uit het verleden en eventuele openingen om dit conflict op een rechtvaardige en vreedzame manier op te lossen. Welke familie verdient volgens jullie het zo fel betwiste stukje landbouwgrond?

Dit spel kan gespeeld worden door 4 verschillende teams tegelijk en belooft tussen drie kwartier en anderhalf uur leerrijk amusement. Na afloop krijg je als Ardennes-étape klant een verfrissend glas van een lekkere lokale drank aangeboden door onze organiserende partner Le Siroteur.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Na afloop van de activiteit geniet elke Ardennes-étape deelnemer gratis van een glas heerlijke lokale drank.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Kan gelijktijdig door 4 groepen gespeeld worden, met in totaal 20 deelnemers

  • Parkeren doe je langs het maïsveld.

  • Geen toegang tot voorzieningen

  • Talen van de activiteit: Frans
Tarieven

Prijs : vast tarief van € 80 per groep (van 2 tot 5 personen)

Contact en reserveren
Kantooruren

Van juli tot september, in functie van de oogstkalender

Uurregeling van de belevenis: 10u30 tot 16u30

Op afspraakAdres van de activiteit
Rue du Hazoir 8, 5080 La Bruyère, Belgique

De omgeving ontdekken

Met de fiets
Namen - La Bruyère
- op 1km afstand
Namen - La Bruyère
- op 2km afstand
Te voet
Namen - Namen
- op 3km afstand
Met de fiets
Met de fiets
Namen - Namen
- op 6km afstand