Adres :
Provedroux 10f, 6690 Vielsalm, Belgique
fr
nl
Duur : tussen1.30 en 4 uur
Beschrijving

Deze unieke brouwerij en het gelijknamige bier ontstonden als een gekke inval van drie vrienden, bierliefhebbers én fervente trailrunners. De geur die tijdens hun vele bostrips hun zintuigen prikkelde, inspireerde hen om een eigen bier te brouwen. Als vertrekpunt baseerden ze zich op het zoete aroma met citrustoetsen van de jonge scheuten van de douglasspar. Zo komt het unieke karakter van de Hoge Ardennen schuimend tot leven in hun biologische bier THArée (naar de afkorting voor ''Trailers de la Haute Ardenne'').

Bezoek de microbrouwerij LA THArée

Benieuwd naar dit intens authentieke brouwsel en zijn geheimen? Boek een bezoek aan de microbrouwerij(1u30) voor een overzicht van het brouwproces en om het bier en enkele andere overheerlijke streekproducten te degusteren, zoals likeur, kaas en worst.

Ontdek de mysterieuze vallei van de Haute-Ardenne

Wil je daarna wat calorieën verwerken? Daarvoor heb je de keuze tussen verschillende activiteiten in de wondermooie omgeving: van een ludieke zoektocht, over een rustige of sportieve wandeling tot een heel intensieve trail. Voor elk wat wils!

De OrienTHArée: in speelse modus

Met behulp van een kaart en enkele aanwijzingen is het je uitdaging om zoveel mogelijk magnumflessen van La THArée te vinden, die in de prachtige en mysterieuze vallei van de Ronce verstopt zitten. Een heerlijke activiteit om te delen met je familie, vrienden of collega's. Deze activiteit kan je combineren met een bezoek aan de brouwerij en een bierproeverij. Als optie kan je hier ook een lunch aan koppelen.

De wandeling: familie- of sportieve versie

Maak een boswandeling van 2 uur met een natuurgids om de fauna, flora en geschiedenis van de Haute Ardenne te ontdekken. Je kan kiezen tussen een familie- of een sportieve wandeling. Na je ontdekkingswandeling wacht je een degustatie van de verschillende bieren van La THarée.

De trailversie: geen klein bier!

Als getrainde liefhebber kan je ook nog kiezen voor een gespierde trailrun, waar je vast een stevige dorst aan zal overhouden. Duur: 2 tot 3 uur onder begeleiding van een gids.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

Als Ardennes-étape deelnemer aan een van deze activiteiten word je getrakteerd op een THArée-biertje van 33cl naar keuze en een klein souvenir.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten
  • Minimaal /maximaal aantal deelnemers: 10 tot 30 personen
  • Parking ter plaatse
  • Talen van de activiteit: Frans (Nederlands volgens beschikbaarheid)
Tarieven

Prijs: in functie van de gekozen activiteit en exclusief transport en restauratie ter plaatse

Contact en reserveren
Kantooruren

Deze ervaring dien je vooraf te reserveren


Telefoon

Adres van de activiteit
Provedroux 10f, 6690 Vielsalm, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 2km afstand
Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 3km afstand
Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 4km afstand
Te voet
Luxemburg - Vielsalm
- op 4km afstand
Met de mountainbike
Luxemburg - Vielsalm
- op 4km afstand