• NL

Piscine en plein air: Mon Repos

Temidden van de natuur van de Belgische Ardennen ligt het openluchtzwembad Mon Repos, verwarmd tot 23°, dat over alle faciliteiten beschikt om u heel de zomer lang een aangename dag te garanderen, gevuld met waterpret.

 

Zwembad Mon Repos

Vlakbij het centrum van Malmedy ligt het zwembad Mon Repos, in het midden van de Belgische Ardennen. Het is een ideale plaats voor een dag of een namiddag ontspanning met het gezin: zwemmen, zonnebaden, gezellig niets doen, spelletjes spelen,… Een aangename locatie voor een toffe namiddag voor iedereen!

Het openluchtzwembad Mon Repos werd gebouwd tussen 1938 en 1940 en beschikt over een charmante architectuur. Het is gelegen in de bossen van de Hoge Venen waardoor er een aparte sfeer heerst. Het zwembad is 70 cm tot 3 meter diep. Er zijn twee springplanken (voor de onverschrokken zwemmers) en de temperatuur wordt het hele seizoen door op minimaal 23°C gehouden.

Naast het grote bad werd een glijbaan gebouwd die uitkomt in een apart bad, zodat kinderen in alle veiligheid beneden toe kunnen komen. Er is ook een plonsbad en enkele schommels.
Zoals u ziet is dit dus de ideale plaats om te komen genieten van een zonnige zomerdag.


Copyright Photo's - Piscine Mon Repos