Het Wilde Dierenpark - Het Domein van de Grotten van Han

Het enorme dierenpark op het domein van Han nodigt je uit om allerlei diersoorten te ontdekken. Niet alleen dieren die voorkomen in onze bossen, maar ook roofdieren die stof voor legenden en verhalen zijn.

 

Domein van de Grotten van Han - Wildpark

Zin om eropuit te trekken? Kom dan eens kijken in het hart van de natuur in het Wilde Dierenpark op het Domein van de Grotten van Han. Dankzij de uitleg in het Nederlands en het Frans (her)ontdek je niet alleen dieren die onze bossen bevolken (herten, damherten, everzwijnen,...), maar ook andere diersoorten die meer beschermd zijn. Zo zijn er onder meer de steenbok, de tarpan, het przewalskipaard of de Europese bizon.Tijdens je tocht kom je ook indrukwekkende roofdieren tegen, zoals de wolf, de lynx en de bruine beer. Opmerkelijk aan dit dierenpark is zijn uitgestrektheid, de halve vrijheid waarin de dieren leven en de uitzonderlijke landschappen, zoals de afgrond van Belvaux.

Nieuw ! Er is nu een wandelweg om het hoger gelegen deel van het reservaat te bezoeken! Je zult de dieren nog beter kunnen benaderen om ze beter waar te nemen. Neem je tijd om ze gade te slaan en ten volle van de prachtige uitzichten te genieten.

Geniet na een dagje op het platteland met een serene en dromerige geest van je vakantiehuis van Ardennes-Etape... Wacht niet langer, boek nu!