Malmedy

Malmedy: de kathedraal, de cwarmê, prachtige wandelingen, alles voor een onvergetelijke vakantie! Voor de nationale feestdag op 21 juli komen jaarlijks duizenden toeschouwers opdagen. En dan zijn er nog de vele terrasjes en restaurants die van Malmedy een écht gezellig stadje maken. Wat is er allemaal te doen in Malmedy? We stellen voor u een lijstje met activiteiten samen.

IJsbaan van Malmedy in Provincie Luik

IJsbaan van Malmedy [Provincie Luik] [0km]

Durant un mois et demi, profitez des joies du patinage en plein milieu de Malmedy !

Kathedraal van Malmedy in Provincie Luik

Kathedraal van Malmedy [Provincie Luik] [0km]

De kerk van Malmedy draagt de eerbiedwaardige titel van kathedraal. Een bezoek waard voor enkele kunstvoorwerpen uit het einde van de 18de eeuw.

Markt van Malmedy in Provincie Luik

Markt van Malmedy [Provincie Luik] [0km]

Op zoek naar dagverse producten? Op de vrijdagmarkt in Malmedy vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Streekproducten of producten van ver weg... Stuk voor stuk de lekkerste dingen!

<p>Mini Golf à Malmedy</p> in Provincie Luik

Mini Golf à Malmedy

[Provincie Luik] [0km]

Op twee passen van het toeristisch centrum van Malmedy, in het hart van de Belgische Ardennen langs de Hoge Venen, ligt een speeltuin waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven!

Fietsverhuur <i>Sport et Nature</i> in Provincie Luik

Fietsverhuur Sport et Nature [Provincie Luik] [0km]

Op vakantie in Malmedy? Bij Sport et Nature, net buiten het stadscentrum, vindt u zonder twijfel een geschikte fiets om de Belgische Ardennen volop te verkennen. Mountainbikes zijn beschikbaar voor vowlassenen en kinderen.

<p>Piscine en plein air: Mon Repos</p> in Provincie Luik

Piscine en plein air: Mon Repos

[Provincie Luik] [1km]

Temidden van de natuur van de Belgische Ardennen ligt het openluchtzwembad Mon Repos, verwarmd tot 23°, dat over alle faciliteiten beschikt om u heel de zomer lang een aangename dag te garanderen, gevuld met waterpret.

Bowling 362 - Magic Planet de Malmedy in Provincie Luik

Bowling 362 - Magic Planet de Malmedy [Provincie Luik] [1km]

De Bowling van Malmedy biedt u 12 bowlingbanen aan maar ook videospelletjes, biljard, speelautomaten, vergarderzalen...

Pêcherie du moulin in Bévercé in Provincie Luik

Pêcherie du moulin in Bévercé [Provincie Luik] [2km]

Envie de pêcher? Rendez-vous à la pêcherie du moulin à Bévercé pour une journée détente.

Skipiste van Ferme Libert in Provincie Luik

Skipiste van Ferme Libert [Provincie Luik] [2km]

Ski- en sleepiste van de Ferme Libert. Op met moeite enkele seconden van het charmante stadje Malmedy, in een prachtige groene omgeving.

Sniper Zone Paintball in Provincie Luik

Sniper Zone Paintball [Provincie Luik] [3km]

In een bos vlakbij Waimes in Chôdes tref je Sniper-Zone aan, een fijne locatie met een uitzonderlijke infrastructuur. Waag je op avontuur!

<p>Baugnez 44 Historical Center</p> in Provincie Luik

Baugnez 44 Historical Center

[Provincie Luik] [4km]

Baugnez 44 Historical Center gedenkt de slachting van de 84 Amerikanen. Te hunner nagedachtenis werd het «Baugnez 44 Historical Museum» opgericht. De collectie, die is aangevuld met stukken uit de persoonlijke eigendom van de eigenaar, is absoluut een bezoek waard.

Skipiste van Mont Spinette in Malmedy - Province de Liège

Skipiste van Mont Spinette [Malmedy - Province de Liège] [4km]

In de buurt van de Venen, op 540 m hoogte, ontvangen de skipistes van de Mont Spinette een familiaal publiek. U kunt er ook terecht voor een tocht op sneeuwschoenen.

Brasserie de Bellevaux in Provincie Luik

Brasserie de Bellevaux [Provincie Luik] [4km]

Een brouwerij in het bezit van een charmant Nederlands echtpaar die verliefd werden op de Ardennen. Een mooie plek en een goed kwaliteitbiertje met hop geteeld in een nabijgelegen veld. Om te ontdekken!

Bellevaux in

Bellevaux [] [4km]

Het kleine dorpje Bellevaux behoort tot de gemeente Malmedy. Trek op verkenning in dit gezellig dorpje aan de rand van de Belgische Ardennen, vlakbij het natuurpark Hoge Venen. Het golvende landschap en de charmante gebouwen maken van Bellevaux een mooie locatie om te wandelen. Bovendien is één van de bekendste brouwerijen in de Belgische Ardennen er gevestigd.

Bernister in

Bernister [] [4km]

Het dorpje Bernister ligt op een hoogte van ongeveer 500 meter en hoort bij de gemeente Malmedy, een erg gezellig stadje en één van de allermooiste plekjes in de Belgische Ardennen. Het ligt aan de rand van het prachtige natuurpark Hoge Venen. De ligging maakt van een vakantiehuisje in Bernister de ideale vertrekplaats om de regio van de Ardennen grondig te leren kennen.