Leuke cottage in Redu voor 4 personen

[106996-03]
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer

Welkom in dit prachtige vakantiehuis in Redu, in het hart van de Belgische Ardennen. Deze charmante cottage is perfect voor 4 personen en biedt een breed scala aan voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken. De cottage is uitgerust met een barbecue en een infraroodcabine , ideaal voor ontspanning na een dag vol avontuur in de omgeving. De inrichting is luxueus en eigentijds,...

Welkom in dit prachtige vakantiehuis in Redu, in het hart van de Belgische Ardennen. Deze charmante cottage is perfect voor 4 personen en biedt een breed scala aan voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken.

De cottage is uitgerust met een barbecue en een infraroodcabine, ideaal voor ontspanning na een dag vol avontuur in de omgeving. De inrichting is luxueus en eigentijds, met een knipoog naar de traditionele Ardense stijl. De tuin is privé en heeft een petanqueveld en een schommel: perfect voor een gezellige namiddag met het gezin. En als je geluk hebt, kun je misschien wel het burlen van het hert horen, een unieke ervaring in de Ardennen!

De cottage heeft één slaapkamer en één badkamer, en is ook uitgerust met een babybedje en een kinderstoel. Dus of je nu met je partner, je gezin of je vrienden komt, deze cottage is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie.

En er is nog meer! De omgeving van de cottage biedt een breed scala aan activiteiten. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en archeologie, dan is een bezoek aan Malagne, het boeiende Archeopark van Rochefort, een must. Of ga op ontdekking in de Grotten van Han, bij de mooiste grotten van Europa.

Als je meer geïnteresseerd bent in natuur en legenden, dan is Saint-Hubert de plek voor jou. En vergeet niet om Redu, het charmante Boekendorp, te bezoeken, waar je kunt rondsnuffelen in de vele boekwinkels en genieten van een rustige sfeer.

En als je een dag in de natuur wilt doorbrengen, dan is het domein van Mirwart de perfecte keuze. Met zijn prachtige bossen en meren is het de ideale plek voor een picknick of een wandeling.

Er is zoveel te zien en te doen in de buurt van deze cottage, dat je zeker een onvergetelijke vakantie zult hebben. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf en begin met het plannen van je Ardennen-avontuur!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Burlen van het hert
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Cassettehaard
Sauna
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Spellen voor buiten
Privéterras 
Beek
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Belangrijk om te weten

Er is een mezzaninekamer
Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Riviertje
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
430 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
7
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
2014

Niveau 1

  • Eetkamer

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, Zitkussen x4, Cassettehaard
  • Keuken

  • Mezzaninekamer - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Wastafel x 1, Douche x 1, Infraroodcabine (2 pers)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Tuin

    Oppervlakte 400 m², Omheind par une clôture et un muret
  • Terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Jeux extérieurs communs

    Schommel, Petanqueveld, Beekje, Opmerking : niet beveiligd
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
100 m
Rivier
100 m
Skipiste
6 km (Libin)
Restaurants
2 km
Winkels
4 km (Maissin)
Markt
10 km (Libin)
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
10 km (Libin)
Bus
2 km
Station
15 km (Poix-Saint-Hubert)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Februari 2024

Ik was aangenaam verrast toen ik in het huisje binnenkwam... Grote ruimtes en een zeer mooie indeling. Ik ben er zeker van.. ik kom terug in de zomer

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken