Adres :
Rue du Château 8, 5580 Rochefort, Belgique
fr
nl
en
Beschrijving

Dit kasteel in de buurt van Rochefort dankt zijn elegante silhouet onder andere aan de flink uit de kluiten gewassen torens. Verken het kasteel, van de kelders tot de torens, maak een wandeling rond de vijvers en ontdek hoe de adel eeuwen geleden leefde. En dat allemaal met een mooie korting, een exclusief voordeel voor klanten van Ardennes-étape!

Door de eeuwen heen

Alle kamers zijn zo ingericht dat je een perfect beeld krijgt van hoe het leven er hier aan toe ging: het landelijke bestaan in het Famenne van de 19e eeuw in de kelders en het luxueuze leven van de 17e-eeuwse landsheren op de begane grond ... Hier waan je je bijna in Downtown Abbey!

Het leukste hieraan? De kids kunnen zich naar hartenlust verkleden!

De dieren van de Famenne

Boven vind je het natuur- en jachtmuseum, met een indrukwekkende verzameling opgezette dieren. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis en folklore van de jacht, een favoriet tijdverdrijf van de landsheren van Lavaux.

Wandeling rond de vijvers

Ook de natuur rond het kasteel speelt een hoofdrol en dat maakt deze plek zo leuk. Maak een wandeling door het drasland en ontdek wat Moeder Natuur hier te bieden heeft.

Ardennes-étape Privilege

Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel:

 -20%. Reserveren ter plaatse is verplicht om van het voordeel te kunnen profiteren. De korting is niet geldig tijdens festiviteiten.

Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen bij onze lokale partners!

Meer informatie

Praktische informatie

Goed om te weten

Kinderen worden gratis als ridder of prinses verkleed! 

Tarieven

5 - 8 €Adres van de activiteit
Rue du Château 8, 5580 Rochefort, Belgique

De omgeving ontdekken

Te voet
Namen - Rochefort
- op 0km afstand
Te voet
Namen - Rochefort
- op 0km afstand
Te paard
Namen - Rochefort
- op 3km afstand
Te voet
Namen - Rochefort
- op 4km afstand
Te voet
Luxemburg - Wellin
- op 4km afstand