Namen

Namen, de hoofdstad van Wallonië, is een bruisende stad die doorkruist wordt door de Maas. De vele toeristische trekpleisters, zoals de citadel, maken van Namen de perfecte locatie voor een stevige wandeling. Een stad met zo veel wandelstraten, tal van winkels en het casino… Daar kan men zich niet vervelen.

Parfumatelier Guy Delforge in Provincie Namen

Parfumatelier Guy Delforge [Provincie Namen] [1km]

Het Parfumatelier Guy Delforge, uniek in Noord-Europa, maakt het voor iedereen mogelijk om de verschillende delicate fases in het creatieproces van een parfum te begrijpen. Dit alles speelt zich af op het domein van de citadel van Namen.

Citadel van Namen in Provincie Namen

Citadel van Namen [Provincie Namen] [1km]

De Citadel van Namen is een geweldig historisch monument dat u onderdompelt in mysterie en avontuur. De muren vertellen u allerlei anekdotes uit het verleden, u maakt er wandelingen, ondergrondse bezoeken, er zijn musea, evenementen, restaurants,...

Wandelen op de Citadel van Namen in Provincie Namen

Wandelen op de Citadel van Namen [Provincie Namen] [1km]

Bewegwijzerde wandelingen op de Citadel van Namen, langs de indrukwekkendste uitzichtpunten. Wandelkaarten zijn verkrijgbaar aan erg democratische prijzen.

Klein Toeristisch Treintje van de Citadel van Namen in Provincie Namen

Klein Toeristisch Treintje van de Citadel van Namen [Provincie Namen] [1km]

Dit nieuwe boemeltreintje pakt u mee op ontdekkingstocht op de Citadel van Namen en over de vestingmuren. U geniet tijdens deze tocht van enkele van de mooiste uitzichtpunten van de streek.

Pirouette Namen in Provincie Namen

Pirouette Namen [Provincie Namen] [1km]

Pirouette of het kinderparadijs! Wanneer uw speelse kinderen zeuren om zich eens goed en in alle veiligheid te amuseren, dan vindt u hier een aangepaste infrastructuur die de verwachtingen van uw kinderen op alle vlak zal overstijgen.

Attractiepark Koningin Fabiola in Provincie Namen

Attractiepark Koningin Fabiola [Provincie Namen] [1km]

Zeer modern attractiepark in openlucht boven de Citadel van Namen.

La Namourette, cruises in Provincie Namen

La Namourette, cruises [Provincie Namen] [3km]

Een binnenschip, klein maar fijn, op de wateren van Namen.