HUURSCHADEVERZEKERING

Voortaan zijn alle verblijven van Ardennes-étape gedekt voor onopzettelijke schade boven € 100.

Uw verblijf is gedekt voor onopzettelijke schade. U kunt meer informatie over dit onderwerp vinden in onze FAQ.

ANNULERINGSVERZEKERING

Een unieke verzekering waarbij alle deelnemers van uw groep gedekt zijn!

De annuleringsverzekering van Ardennes-étape dekt de annuleringskosten van een verblijf of vergoedt u als uw vakantie wordt afgebroken door een overlijden, een ernstige ziekte...

De premie bedraagt 7,5% van de huurprijs van uw verblijf.

De formule die Ardennes-étape heeft uitgewerkt in samenwerking met  Europ Assistance> en Link-Gennen & Schmatz S.A (Ondernemingsnummer BE0759.666.782) is uniek! Ze dekt niet alleen degene die de reservering gedaan heeft, maar ook alle familieleden of groepsleden die er met hem verblijven.

Concreet:
U reserveert een vakantiehuis van Ardennes-étape voor u en een groep vrienden. Eén van uw vrienden verliest een nauw familielid. Het verblijf moet geannuleerd worden.

U contacteert ons en wordt terugbetaald!

Vergeet daarom niet de gegevens (Privacybeleid) van alle gezinshoofden uit uw groep aan ons door te geven en dit binnen de 7 dagen na ontvangst van uw bevestiging. Op die manier breidt u de annuleringsverzekering uit tot alle groepsleden die u vergezellen.

Voor meer informatie, aarzel niet om de algemene voorwaarden van deze verzekering te raadplegen. Een samenvatting is beschikbaar in het bijgevoegde document.

U heeft een boeking voor 01/01/2024 gemaakt en een verzekering afgesloten, de algemene voorwaarden zijn hier te vinden.